Erik Elderson
Eigenaar/Notarieel Beëdigd TMV Register- Taxateur/Register-Taxateur VRT


Houdt van eerlijkheid, auto’s en mensen. Zijn motto is: "Zelfkennis is het begin van alle wijsheid en het einde van de meeste illusies."
Erik
Krista Nellestijn
Eigenaar/Backoffice

Deze doortastende dame heeft pas rust als alles tot in de puntjes klopt en iedereen tevreden is. Persoonlijk contact mag hierbij niet ontbreken. Haar motto is: "Als je doelen en dromen je niet bang maken, zijn ze niet groot genoeg."
Robert Termoshuizen
TMV Register-Taxateur/BPM Import Adviseur

Deze autogek draait zijn hand niet om voor een taxatie. Zijn motto is: "Wie werkt vanuit passie heeft geen werk maar een leven."
Marjolein Onland-de Vos
Backoffice/BPM Import Adviseur

Deze enthousiasteling word vrolijk van het werken in de automotive en biedt graag een helpende hand waar nodig. Haar motto is: "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen."
Marjolein
Mark van Loon
Taxateur/BPM Import Adviseur

Deze enthousiaste autogek is altijd in voor een praatje en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Zijn motto is: "Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken."
Mark

Over Automobiel Taxaties

Erik, Robert en Mark rijden stad en land af om de auto’s op te nemen. Met de ogen wagenwijd open: geen deukje of krasje blijft onopgemerkt. En hun oren gespitst: geïnteresseerd in de opdrachtgevers en helpen waar mogelijk.

Krista en Marjolein zorgen ervoor dat alles probleemloos verloopt. Zij bemannen het kantoor, plannen de afspraken, organiseren en maken de calculaties om te kijken wat de beste methode is. Samen zorgen wij ervoor dat jij vakkundig en razendsnel geholpen wordt.

Omdat we zo op elkaar zijn ingespeeld en efficiënt werken, kunnen we ook grotere partijen auto’s opnemen. En dan houden we zelfs tijd over voor jou. Want het contact met onze opdrachtgevers maakt ons werk zo leuk. Sterker, daar maken we tijd voor.
Maak kennis met ons! 

Om iedereen iets beter te leren kennen, deelt iedere medewerker een quote met jou.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram