Werkwijze

Het grootst mogelijke voordeel voor jou, daar gaan we voor. Met de laagste BPM en de beste methode van aangifte. Uiteraard in alle redelijkheid, want we maken het niet mooier dan het is.

We werken altijd volgens protocol en onderbouwen het rapport zorgvuldig, zodat het geaccepteerd wordt door de belastingdienst. Bovendien maakt dit de kans op naheffing minimaal en kan onze jurist het rapport naar eer en geweten verdedigen.

Het taxatierapport

Voordat we van start kunnen met een taxatierapport, hebben we enkele basisgegevens van je nodig. Deze kun je in ons online formulier achterlaten. Bellen of mailen kan uiteraard ook.

Wij kunnen daarna de meest gunstige wijze van afdracht voor je bepalen. Dat doen we binnen één dag. Is een taxatierapport voor jou de beste manier? Dan komen wij op locatie om de opname te doen en maken we het rapport op. Deze ontvang jij binnen drie dagen digitaal, zodat de aangifte vlot gedaan kan worden.

Jouw handtekening komt aan het eind. Pas wanneer jij het rapport in handen hebt en de berekening ziet, verwachten we een krabbel. Dan weet je ook waarvoor je tekent.

Let wel: Het rapport is één maand geldig. En de belastingdienst heeft het recht om binnen vijf jaar eventuele wijzigingen in de aangifte door te voeren.

Juridische ondersteuning

Wij worden op juridisch vlak ondersteund door mr. Sascha Bothof, eigenaar van 123BPM. Hij is afgestudeerd in het handels- en economisch recht en heeft een verregaand specialisme ontwikkeld in de BPM.

Mr. Bothof houdt ons op de hoogte van veranderende wetgeving en nieuwe regels. Dat maakt ons nog zekerder van onze zaak: wij staan voor wat we schrijven.

De kosten voor juridische ondersteuning berekenen wij niet standaard door in onze prijs voor het rapport. Enkel wanneer je hier gebruik van maakt. Wel zo eerlijk en het houdt de kosten laag

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Vul het formulier in en laat eventueel een korte omschrijving achter.

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram