Voor al uw voertuigtaxaties

Foodtruck taxatie

Wat is jouw foodtruck waard?

Wij weten als geen ander dat jouw foodtruck een waardevol bezit is! 
En mogelijk heb je wat tender, love & care toegepast en de foodtruck met veel liefde naar eigen smaak verbouwd tot unieke foodtruck.

Wij raden je altijd aan een taxatierapport te laten maken.

Want stel….je hoopt natuurlijk dat het jou nooit overkomt… je krijgt schade of jouw foodtruck is “total loss” ….dan moet de verzekering geld uitkeren.

Kan je geen taxatierapport van een gecertificeerde taxateur overleggen, dan gaat de verzekeraar uit van de dagwaarde. Die dagwaarde kan minder zijn dan de werkelijke waarde van uw foodtruck.

Een taxatie van jouw foodtruck is dus eigenlijk de enige manier om ervoor te zorgen dat de foodtruck voor de juiste waarde verzekerd is en dat er geen onenigheid kan ontstaan over de waarde van de truck en je het juiste bedrag uitgekeerd krijgt! En dat jouw business zo snel mogelijk weer van start kan. 

Mét een taxatierapport krijg je in geval van calamiteiten, uitgekeerd waarop je recht op hebt. De geldigheidsduur van een taxatierapport voor de foodtruck ligt tussen de 2 tot 3 jaar. Jouw verzekeraar bepaalt die geldigheidsduur, dus vraag naar de voorwaarden.

Automobiel Taxaties taxeert jouw foodtruck volgens de richtlijnen van het register. Zo weten jij en jouw verzekeraar exact welke waarde de truck heeft.

De eenmalige kosten voor een taxatie zijn relatief laag maar verdienen zichzelf terug wanneer je aanspraak maakt op je verzekering!

Kunnen we helpen? Laat het ons weten.

Direct aanvragen