WEV Taxatie

Waarde Economisch Verkeer (WEV) taxatie

Wil jij als ondernemer jouw zakelijke auto naar privé brengen? Of wil je een privéauto op de zaak zetten? Dan is het verstandig een WEV taxatierapport op te laten stellen door een gecertificeerd taxateur.

Met deze WEV taxatie voldoe je aan de voorwaarden van de Belastingdienst, voorkom je onaangename discussies en betaal je nooit teveel bij overname.

Voor de Belastingdienst vormt de waarde van de auto de grondslag voor de verrekening van het privégebruik. De waarde van de auto is de oorspronkelijke cataloguswaarde inclusief btw en bpm, inclusief de accessoires die zijn aangebracht vóór het toekennen van het kenteken aan de auto.

Onze taxateurs bepalen de waarde van de auto aan de hand van de meest gunstige koerslijst. Courantheid en kilometerstand zijn ook van invloed op de waarde. Tevens lopen ze het voertuig na op beschadigingen, krassen, deuken
en oneffenheden. Deze beschadigingen bepalen mede de waarde van jouw auto en al deze aspecten worden samengevoegd in een stevig onderbouwd taxatierapport.

Wil je meer weten over een WEV taxatie?

Vul het formulier in en laat eventueel een korte omschrijving achter.

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram