Voor al uw voertuigtaxaties

BPM & Tegenbewijs taxatie

Afschrijvingstabel

Deze wijze van berekenen, wordt volgens de forfaitaire afschrijvingstabel gedaan. Hierbij wordt de bruto BPM enkel op basis van het bouwjaar en CO2-uitstoot van het voertuig bepaald. De staat van de auto wordt buiten beschouwing gelaten, waardoor deze regeling in veel gevallen niet de meest gunstige is.

Direct aanvragen

Koerslijsten

Als de auto in ‘gemiddelde staat’ verkeert, is de koerslijstmethode meer geschikt dan tabelafschrijving. Vaak is het BPM-bedrag lager, omdat er rekening gehouden wordt met leeftijd, accessoires, kilometerstand en courantheid van het voertuig. Wij werken met Autotelex, EuroTax én Xray, zodat we de voordeligste koers kunnen kiezen.

Direct aanvragen

Tegenbewijstaxatierapport

Dit is een zeer gedetailleerde waardebepaling van jouw auto, want we kijken zorgvuldig naar de staat van het voertuig. Beschadigingen worden met een fotocamera vastgelegd en er zal een schadecalculatie worden opgemaakt. Daarnaast maken we ook bij deze methode gebruik van de verschillende koerslijsten, zodat jij een compleet taxatierapport krijgt dat voldoet aan de voorwaarden van de belastingdienst en waarin de werkelijke waarde van het voertuig staat.

Direct aanvragen